Fodboldrejser - Oplev fodboldkampe i Europa med Apollo!

Sammensæt billige fodboldrejser til Premier League, La Liga, den franske liga og Champions League, med fly og hotel præcis som du vil. Prøv selv med Apollo i dag! Få fodboldoplevelser i topklasse på topholdenes hjemmebaner. Med Apollo kan du nu bestille fodboldrejser og opleve Europas største ligaer helt tæt på. Se tophold som Liverpool, Chelsea, Barcelona, Real Madrid eller Manchester United spille, oplev den unikke stemning og del fodboldoplevelsen med de tusindevis af syngende fans på din næste fodboldrejse.

Få bekræftelse på fodboldrejser med det samme

Vi samarbejder med officielle leverandører af fodboldbilletter – helt uden mellemled. Det betyder, at du er garanteret dine kampbilletter til fodboldrejser med det samme, og dine reserverede fodboldbilletter venter på dig på billetkontoret på det pågældende rejsemål – og så får du oven i købet billetterne til en god pris. Et rigtigt pletskud helt enkelt!

Rejs hvornår du vil, og vælg selv hvor du vil bo på fodboldrejser

Hos os har du fuld fleksibilitet: du bestemmer helt enkelt selv, hvor længe du vil være væk, og på hvilket hotel du vil bo. Du kan derfor nemt kombinere rejsen med andre formål, og sammensætte fodboldrejser helt som det passer dig. Rejs hvor du vil, så længe du vil.

Event med Apollo

Kun officielle leverandører

Billetterne reserveres straks

Rejs når du vil – bo hvor du vil

By:

Dato :