logo

check

Flyrejser over hele verden.

check

Vælg mellem økonomi-, business- eller førsteklasse.

check

Vælg imellem mere end 400 flyselskaber.

check

Tilføj hotel i bestillingen – så bliver du automatisk beskyttet av Pakkerejseloven.

check

Fra flere lufthavne i Danmark.

logo

Flyv hvorhen du vil og så længe du vil

Nu kan du bestille flybilletter til rejsemål over hele verden hos Apollo. Du vælger selv hvor længe du vil være væk. Da vi samarbejder med over 400 flyselskaber vil du alltid finde billige flybilletter hos os. Behøver du et sted at bo under opholdet? Efter dit valg af flybillet kan du tilføje valgfrit hotel i bestillingen. Med både fly og hotel er du beskyttet af Pakkerejseloven.

logo

Fly til kendte storbyer

Med Apollo kan du bestille flybilletter til populære storbyer som London, Barcelona, Berlin og Rom. Planlæg en spænende storbyweekend, i en storby, hvor du udforsker alt fra seværdigheder og restauranter, til gemte skatte og den bedste is.

logo

Bestill langrute flybilletter

Rejs på langt og bestil flybilletter til spænende destinationer som USA, Maldiverne, Seychellerne, og Mexico! Apollo har flybilletter til hele verden og du kan vælge og vrage mellem de bedste rejsemål som er med på din bucketlist.

logo

Har du allerede fundet dit hotel?

Book en flybillet til din drømmedestination! Med Apollo kan du vælge og vrage blandt flyrejser til spændende byer som Rom, Berlin og Krakow. Eller hvorfor ikke booke et fly til Palma eller Barcelona, hvor du kan nyde solen?