Kære Apollo-gæst. På grund af de nuværende omstændigheder har vi desværre lukket vores bookingsfunktion for alle fleksible rejser. Men - vi kommer tilbage! Hvis du ønsker information om hvornår, rejserne kan bookes igen, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.
logo

check

Pak selv - du vælger rejselængde, fly og hotel.

check

Vælg at rejse på økonomi, business eller første klasse.

check

Nøje udvalgte hoteller med minimum 3 stjerner.

check

Tryghed med pakkerejsegarantien.

logo

Solrejser

Sammensæt din egen rejse til varmere himmelstrøg med Apollo. Rejs lige derhen du vil – hvad med det tropiske Maldiverne eller Seychellerne, solsikre Malta eller nyd en kombinasion af storby og strand i Barcelona. Du bestemmer hvor længe du vil være væk, hvilke fly du vil flyve med og det hotel du vil bo på. Apollo sikre at du får den bedste flyrute og at hotellet har minst tre stjerner.

logo

Storbyrejser

Bestil en storbyrejse med Apollo. Du vælger selv fly, hotel og hvor længe du vil være væk. Vi tilbyder prisgunstige storbyrejser over hele verden – med de bedste flyruter og hoteller som alltid har mindst tre stjerner. Ovenikøbet, så er du hos os, beskyttet af pakkerejseloven.

logo

Fodboldrejser

Rejs afsted på Apollos fodboldrejser og oplev fodbold i topklasse! Hos os bestiller du komplette fodboldpakker med fodbolbilletter til de europæiske storklubers hjemmekampe. Se hold som Manchester United og Real Madrid sammen med tusindvis af andre syngende fans.

logo

Krydstogter med Apollo

Oplev verden på den mest bekvemmelige måde – på et krydstogt! Med Apollo kan du tage på krydstogt i flere verdensdele, fra Caribien i vest til Dubai i øst.

Læs mere og book krydstogt >>